Om Blanka Blad

Internet is for porn. Hur mycket enklare kan det uttryckas?

Kortfattat: Kvinna, 30+, polyamorös vilket utläses 3 pojkvänner, biemotionell/bisexuell trots 0 flickvänner, intressen; sex av de flesta typer, samhällsfrågor, fantasy och humor. Kontakt: Blanka Blad

Även Blanka Blad har drabbats, det dyker upp snusk ur varje vinkel och vrå bland politiska åsikter om vad välfärd är och solidaritet och allvarliga funderingar om livet varav de flesta är reflektioner över mitt eget. Mina drygt 30 åriga XY-kromosomer från födelsen har inte (ännu) protesterat mot andras och min förutfattade mening att jag är kvinna. Till viss del manhaftig till sättet för jag förstår inte poängen med höga klackar och korta kjolar som gör att man fryser om rumpan. Min sexualitet har också en hel del kuk i sig. Eller så har det att göra med att jag har tre pojkvänner.

Bloggen Blanka Blad är en spegling av vem jag är. En gammal buktig spegel för en del blir förstorat som lust och sex och annat förminskas som mitt samhällsengagemang. Att jag umgås med vänner utöver familjen dyker sällan upp och mitt jobb nästan aldrig, inte ens de underbara anekdoterna som jag skulle kunna skriva om.

Jag gissar att de flesta kommer att ha hittat hit för att de söker något om polyamori, BDSM eller något av det övriga som gör mig avvikande från ”verklighetens folk”. Nykterist, biemotionell/bisexuell, lever utan TV. Det skriver jag en hel del om. Jag lägger upp bilder och jag recenserar leksaker de gånger jag fått ett ryck och köpt/hittat något jag gillar, det kan vara LELO likväl som partyklädnypor.

Bloggen är semi-anonym för om jag tänker på att någon annan läser låser jag mig och om jag tror ingen läser slutar jag bry mig om att skriva inlägg. Jag har varit helt öppen mot min omgivning att jag är polyamorös och att jag är biemotionell, det blir lätt så när man presenterar pojkvän, flickvän och pojkvän för mamma. Efter en tid i garderoben för mitt arbets skull är jag nöjd med att få välja själv hur öppen jag vill vara.

Kontakta mig, Blanka Blad, om du vill. Amatörbilder, frågor, uppmuntran. Allt är välkommet.

Annonser

2 svar till “Om Blanka Blad

  1. Ping: Om Blanka Blad uppdatering | Blanka Blad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s